Maak kennis met Stanley, onze Business Development Manager

service

Wie ben je en wat is je rol binnen TP24?

Ik ben Stanley Barnhoorn en werk als Business Development Manager binnen het Nederlandse team van TP24. Mijn dagelijkse werkzaamheden omvatten het onderhouden van contact met onze partners en klanten, het beoordelen van financieringsaanvragen, en het soepel laten verlopen van het onboardingsproces. Samen met mijn team werk ik aan strategieën om TP24 stevig op de kaart te zetten binnen de Nederlandse financieringsmarkt.

Wat zijn jouw belangrijkste verantwoordelijkheden?

Als spin in het web zorg ik ervoor dat de communicatie tussen partners, klanten en TP24 altijd vlekkeloos verloopt. Ik versterk bestaande relaties, verken nieuwe samenwerkingen en ontwikkel voortdurend nieuwe benaderingen om potentiële partners en klanten te bereiken. Dit betekent markttrends identificeren, nieuwe markten verkennen en innovatieve manieren vinden om onze diensten onder de aandacht te brengen.

Wat maakt jou gepassioneerd over het werk wat je doet?

Het is gaaf om ondernemers te helpen hun dromen te verwezenlijken. Het MKB is de ruggengraat van onze economie en de Rekening courant faciliteit van TP24 helpt deze bedrijven te groeien. Dat is waar ik mijn passie uit haal.

Welke trends of ontwikkelingen in jouw vakgebied vind je het meest interessant?

Een van de meest interessante trends in de financiering wereld is de opkomst van fintech en de digitalisering van financiële diensten. Deze technologieën maken het mogelijk om sneller en efficiënter kredietbeslissingen te nemen, wat niet alleen goed is voor ons bedrijf, maar vooral voor de klanten die we bedienen.

Hoe zou je de cultuur van ons team/bedrijf beschrijven in slechts een paar woorden?

Innovatief, ondersteunend, en dynamisch.

Wat is iets dat mensen misschien niet weten over jou?

Wat mensen misschien niet weten, is dat ik een grote passie heb voor vintage horloges. Het opzoek gaan naar een specifiek horloge, het verzamelen en ervan genieten als het tijd om de pols heeft vind ik echt geweldig!

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen in je carrière?

Het beste advies dat ik ooit heb gekregen, is om nooit bang te zijn om vragen te stellen en hulp te zoeken wanneer dat nodig is. Niemand heeft alle antwoorden, en door open te staan voor de inzichten en ervaringen van anderen, kun je enorm veel leren en groeien in je carrière.

Leuk feitje:

Ik ben vorig jaar begonnen met hardlopen en heb een halve marathon gelopen. Het was een zware maar prachtige uitdaging die me leerde hoe belangrijk voorbereiding en doorzettingsvermogen zijn, zowel in het sporten als in mijn professionele leven.

We horen graag van u

Praat met een van onze medewerkers en kom meer te weten over onze dienstverlening.